Новини
АБТТА изрази несъгласие с концепцията Българският ХХ век
  виж »

АБТТА - учредител на Организацията за управление на туристически район София
  виж »

Приключи Шестата работна среща между бизнеса и местната власт
  виж »

още новини »
Абонирай се за новините
прекрати абонамент
 
  » НАЧАЛО
  ЗА НАС
  » ЧЛЕНОВЕ НА АБТТА
  НОРМАТИВНА УРЕДБА
  » ПАРТНЬОРИ
  ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
  » Новини
  Позиция
  » Полезни контакти
  » Прочетохме за Вас
  » АБТТА в медиите
  » КОНТАКТИ
  ОБЩИНА КЮСТЕНДИЛ - ДОМАКИН НА ШЕСТАТА РАБОТНА СРЕЩА МЕЖДУ БИЗНЕСА И МЕСТНАТА ВЛАСТ
  » Шеста работна среща между бизнеса и местната власт

АБТТА Е ЧЛЕН НА ECTAA
ЗОНА САМО ЗА ЧЛЕНОВЕ
Още не сте наш член? Станете сега!
Потребител:
Парола:
забравена парола »


 

 
 
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ » Новини » Приключи Международна туристическа борса Културен туризъм 2017

Впериода 7-9 април т.г. във Велико Търново се проведе четиринадесетото издание на  Международна туристическа борса  Културен туризъм 2017.

За да представят нови дестинации  и продукти в престижния културен форум взеха участие над 70 българскиобщини и представители на бизнеса от 11 държави. Съпътстващата  програма на изложението включваше  дискусии наспециализирани теми, презентации на проекти в областта на културния туризъм, уъркшопи,  изложби. Традиционно, за десети път в рамкитена  борсата се проведе Международния  фестивал на туристическия филм „На източниябряг на Европа”, в който, за първа година и в знак на признание на  експертизата на асоциацията по въпросите на туристическата реклама,   АБТТА вече участва със статут съ-организатор.

Задесета  поредна година АБТТА участва визложението като съ-организатор, изложител и лектор  всъпътстващата дискусионна програма.

Публичната проява на АБТТА натема Културният календар – инструмент за привличане на туристи  получи широк отзвук и провокира решениеза предприемане на съвместна инициатива между всички заинтересовани за опазванебългарското културно наследство и популяризиране на България като уникална,автентична, разпознаваема и предпочитана международна дестинация закултурен  туризъм . 

 

Изложението беше закрито с официална  церемония по връчване на наградите наорганизаторите: за дебют – на Община Мездра, за дългогодишно партньорство – на ОбщинаПоморие, за най-атрактивен и оригинален експозиционен щанд - на Община Пловдив,за най-оригинално представяне на продукт на културния туризъм – на ОбщинаБалчик и Община Чепеларе.

АБТТА връчи своята годишна награда “Асеневци ” на  за цялостен принос за популяризиранена културно-историческото наследство на България и съхраняване на българскатаисторическа памет на Прабългарска школа за оцеляване БАГА ТУР.

 

 


"Акцент-Д" - уеб дизайн