Новини
ЗАЩОТО ДОБРОТО Е ПОСТИЖИМО ЧОВЕШКО ДЕЛО: ДАРИТЕЛСКА ИНИЦИАТИВА НА АБТТА
  виж »

АБТТА призовава за координирани и пропорционални мерки в отговор на епидемията COVID-19
  виж »

Върховният орган на АБТТА потвърди необходимост от консолидиране на усилията на всички нива за информационно подпомагане потребителите на туристически услуги COVID-19
  виж »

още новини »
Абонирай се за новините
прекрати абонамент

 
  » НАЧАЛО
  ЗА НАС
  » ЧЛЕНОВЕ НА АБТТА
  НОРМАТИВНА УРЕДБА
  » ПАРТНЬОРИ
  ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
  Позиция
  » Полезни контакти
  » Прочетохме за Вас
  » АБТТА в медиите
  » КОНТАКТИ

АБТТА Е ЧЛЕН НА ECTAA
ЗОНА САМО ЗА ЧЛЕНОВЕ
Още не сте наш член? Станете сега!
Потребител:
Парола:
забравена парола »


 

 
 
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ » Новини » АБТТА - учредител на Организацията за управление на туристически район София

На 16 ноември,  в Музея на история на София се състоя среща на Учредителния комитет  на Организацията за управление на туристически район София.
АБТТА  беше поканена от Столична Община за участие   като учредител, с правомощията на туристическо сдружение, основано на територията на района и браншова организация, регистрирана под № 1 в Националния туристически регистър на сдруженията.

Концепцията за туристическо райониране на България,  приета през  2015 г. и регламентирана с допълнение в ЗТ през 2017 г., има за за цел да осигури необходимите условия за провеждане на регионализирана туристическа политика, съобразена с териториалните особености и спецификата на различни части от страната ни.

С включването си в новата формация, АБТТА ще работи за подобряване на туристическия имидж на столицата, както на вътрешния, така и на международния пазар, и за повишаване  привлекателността на туристическа дестинация  България."Акцент-Д" - уеб дизайн