Новини
АБТТА споделя оговорност за двугодишното ръководството на най-влиятелната професионална организация на европейския туризъм
  виж »

Приключи 20 Годишна среща на АБТТА
  виж »

ЗАЩОТО ДОБРОТО Е ПОСТИЖИМО ЧОВЕШКО ДЕЛО: ДАРИТЕЛСКА ИНИЦИАТИВА НА АБТТА
  виж »

още новини »
Абонирай се за новините
прекрати абонамент

 
  » НАЧАЛО
  ЗА НАС
  » ЧЛЕНОВЕ НА АБТТА
  НОРМАТИВНА УРЕДБА
  » ПАРТНЬОРИ
  ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
  Позиция
  » Полезни контакти
  » Прочетохме за Вас
  » АБТТА в медиите
  » КОНТАКТИ

АБТТА Е ЧЛЕН НА ECTAA
ЗОНА САМО ЗА ЧЛЕНОВЕ
Още не сте наш член? Станете сега!
Потребител:
Парола:
забравена парола »


 

 
 
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ » Новини » Върховният орган на АБТТА потвърди необходимост от консолидиране на усилията на всички нива за информационно подпомагане потребителите на туристически услуги COVID-19

На  27 февруари 2020г., в Гранд Хотел София се проведе редовно Общо отчетно събрание на АБТТА.

Присъстващите членове на Асоциацията изслушаха равносметката на Управителния Съвет за  осъщественит дейности през 2019 и се запознаха с информацията относно постигнатото в основните програмни направления през отчетния период.

Висшият ръководен орган на АБТТА изслуша Доклада на Контролната Комисия,  утвърди  финансовия отчет за 2019 г. и след внимателно обсъждане, прие  бюджет  на организацията за 2020 г. и съгласува Програмата за дейност през новия програмен период.

С особено внимание беше изслушан отчета  на  вътрешната ad hoc  работна група за участието на АБТТА в  работата на  смесените държавно-обществени работни звена по актуализация на текстовете по Наредба Н-18 и информацията на Председателя на УС относно кризисната ситуация  COVID – 19.

Като се съгласиха, че  прекомерната и невинаги коректна информация, свързана с  опасността от заразяване с коронавирус влошава качеството на обществените комуникации,  присъстващите изразиха  мнение относно  необходимостта  от консолидиране на усилията на всички нива - държава,неправителствен сектор и бизнес за осигуряване на   потребителите на туристически услуги с  акуратнии надеждни насоки относно техните  права по отношение опасността от заразяване с COVID-19.

В определеното време за изчакване на кворум присъстващите се запознаха с  иновативни туристически продукти  на новия асоциативен партньорна АБТТА – пивоварница Каменица.

*Документите от Общото събрание на АБТТА и изнесените презентации можете да намерите в секция ЗОНА САМО ЗА ЧЛЕНОВЕ, Общи събрания.


"Акцент-Д" - уеб дизайн