Новини
АБТТА изрази несъгласие с концепцията Българският ХХ век
  виж »

АБТТА - учредител на Организацията за управление на туристически район София
  виж »

Приключи Шестата работна среща между бизнеса и местната власт
  виж »

още новини »
Абонирай се за новините
прекрати абонамент
 
  » НАЧАЛО
  ЗА НАС
  » ЧЛЕНОВЕ НА АБТТА
  НОРМАТИВНА УРЕДБА
  » ПАРТНЬОРИ
  ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
  » КОНТАКТИ
  ОБЩИНА КЮСТЕНДИЛ - ДОМАКИН НА ШЕСТАТА РАБОТНА СРЕЩА МЕЖДУ БИЗНЕСА И МЕСТНАТА ВЛАСТ
  » Шеста работна среща между бизнеса и местната власт

АБТТА Е ЧЛЕН НА ECTAA
ЗОНА САМО ЗА ЧЛЕНОВЕ
Още не сте наш член? Станете сега!
Потребител:
Парола:
забравена парола »


 

 
 
ОБЩИНА ТРОЯН - ДОМАКИН НА ЧЕТВЪРТАТА РАБОТНА СРЕЩА МЕЖДУ БИЗНЕСА И МЕСТНАТА ВЛАСТ » НИХЗИ: Търговско изложение ,,Произведено в Троян

В периода между 12 – 15 август 2016 в Националното изложение на художествените занаяти и изкуствата за пръв път ще се проведе търговско изложение ,,Произведено в Троян“. Дните, в които ще  се реализира то са подбрани неслучайно – по същото време тече популярният Панаир на занаятите в Орешак, на който се стичат хиляди хора от страната и чужбина.

Подтикнати от идеята да подкрепят троянските производители, организаторите от НИХЗИ-Орешак и Община Троян се надяват чрез тази нова инициатива да улеснят връзката между фирмите производители и техните потенциални клиенти.

Не са малко троянските фирми и производители, които успешно се доказват не само на българския, но и на европейския пазар.  Амбицията на организаторите е да представят на едно място цялото многообразие на троянската икономика, като осигурят възможност на многобройните гости да съчетаят посещението на Троянския манастир, по повод храмовия празник на манастира, с възможността да си закупят практични стоки и предмети за бита от местните производители.

"Акцент-Д" - уеб дизайн