Новини
АБТТА споделя оговорност за двугодишното ръководството на най-влиятелната професионална организация на европейския туризъм
  виж »

Приключи 20 Годишна среща на АБТТА
  виж »

ЗАЩОТО ДОБРОТО Е ПОСТИЖИМО ЧОВЕШКО ДЕЛО: ДАРИТЕЛСКА ИНИЦИАТИВА НА АБТТА
  виж »

още новини »
Абонирай се за новините
прекрати абонамент
 
  НАЧАЛО
  ЗА НАС
  » Асоциацията
  » Благотворителност
  » Организационна структура
  Информация за членство
  » Ползи
  » Документи за членство
  » Органи на управление
  » ЧЛЕНОВЕ НА АБТТА
  НОРМАТИВНА УРЕДБА
  » ПАРТНЬОРИ
  ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
  » КОНТАКТИ
  ОБЩИНА СТАРА ЗАГОРА - ДОМАКИН НА ОСМАТА РАБОТНА СРЕЩА МЕЖДУ БИЗНЕСА И МЕСТАТА ВЛАСТ

АБТТА Е ЧЛЕН НА ECTAA
ЗОНА САМО ЗА ЧЛЕНОВЕ
Още не сте наш член? Станете сега!
Потребител:
Парола:
забравена парола »


 

 
 
ЗА НАС » Информация за членство » Ползи

Ако все още не сте решили да  станете член на АБТТА,
защото не сте  информирани какво Ви носи това членство...

Асоциация на Българските Туроператори и Туристически Агенти, АБТТА е сдружение с нестопанска цел, регистрирано през 1996 г.  в полза на своите членове - български туроператори  и туристически агенти.

Мисията на Асоциация на Българските Туроператори и Туристически Агенти е да спомага за изграждане на необходимите условия за развитието  на съвременна,  конкурентноспособна туристическа индустрия  на високопрофесионална основа, по социално приемлив начин и чрез екологически устойчиви методи.
В момента близо 100 от най-известните български туристически и пътнически агенции, ползват реалните предимства, които дава членството в АБТТА:

Защита на икономическите интереси

Членовете на АБТТА получават компетентна помощ и практическо съдействие при решаване на проблеми от общ характер в областта на авиационния и посредническия туристически бизнес и адекватна защита на икономическите им интереси пред авиокомпании,  държавната власт и други институции. Благодарение на членството на АБТТА в най-престижната неправителствена Европейска организация в туризма - Европейския Комитет на Асоциациите на Туристическите Агенции, ЕКТАА, интересите на членовете на АБТТА са защитени и пред Европейския Парламент и Европейската Комисия.
Членовете на АБТТА заплащат специални  цени  при сключване на задължителни по българското законодателство застраховки и разчитат на преференциални условия при ползване на услуги от трети лица при извършване на своята дейност.

Консултантска помощ и обучение

АБТТА извършва консултиране на своите членове като провежда работни срещи и семинари по горещи въпроси със специалисти с доказан теоретичен и практичен  опит, организира практикуми с участието на български и чужди нестопански структури и икономически субекти, събира и разпространява специализирана информация за положителни международни практики и стандарти в туризма, експертни проучвания и изследвания на пазара.

Информираност

Членовете на АБТТА получават редовно вътрешена информация с новини за текущи и предстоящи  събития от българския и международен  туристически пазар и  отчети за дейността на работните групи на Асоциацията.
Благодарение на своето участие в Борда на Директорите на Европейския Комитет на Асоциациите на Туристическите Агенции, АБТТА информира предварително своите членове за предстоящи промени в Европейското законодателство в сферата на туризма и като се допитва до тяхното мнение, им предоставя възможност за директно участие в усъвършенстването на нормативната уредба в туризма на Европейско ниво.

Реклама

АБТТА участва в национални  туристически изложения и борси и като популяризира дейността на своите членове, спомага за осъществяване на полезни делови контакти между членовете на самата Асоциация, с членове на други български неправителствени организации в туризма и чрез членството си в ЕКТАА  - с над 80 000 туристически агенции в 30 Европейски държави.
Освен това, всеки новопостъпил член на АБТТА получава възможността да присъства с всички свои координати в интернет страницата на АБТТА и линк към неговата интернет страница. Базата данни е динамична и позволява непрестанно обновяване на информацията.

АКО ТОВА ВИ ХАРЕСВА, ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАС, ЗАЩОТО

НИЕ ИМАМЕ НУЖДА ОТ ВАС, ВИЕ ИМАТЕ НУЖДА  ОТ НАС!
ЗАЕДНО МОЖЕМ ДА ПОСТИГНЕМ МНОГО
!


"Акцент-Д" - уеб дизайн