Новини
ЗАЩОТО ДОБРОТО Е ПОСТИЖИМО ЧОВЕШКО ДЕЛО: ДАРИТЕЛСКА ИНИЦИАТИВА НА АБТТА
  виж »

АБТТА призовава за координирани и пропорционални мерки в отговор на епидемията COVID-19
  виж »

Върховният орган на АБТТА потвърди необходимост от консолидиране на усилията на всички нива за информационно подпомагане потребителите на туристически услуги COVID-19
  виж »

още новини »
Абонирай се за новините
прекрати абонамент

 
  » НАЧАЛО
  ЗА НАС
  » ЧЛЕНОВЕ НА АБТТА
  НОРМАТИВНА УРЕДБА
  » ПАРТНЬОРИ
  ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
  » КОНТАКТИ

АБТТА Е ЧЛЕН НА ECTAA
ЗОНА САМО ЗА ЧЛЕНОВЕ
Още не сте наш член? Станете сега!
Потребител:
Парола:
забравена парола »


 

 
 
ПАРТНЬОРИ » Международен фестивал на туристическия филм - България "На източния бряг на Европа"

Международният Фестивал на Туристическия Филм - България “На Източния Бряг на Европа” е единственият по рода си  форум на туристическа тематика в България. Форумът е място за среща на филмови компании, създатели и екипи на филмови продукции, арт директори и други творчески представители с водещи фигури от туристическия бранш и инвеститори в туристически бизнеси.
От 2005 г. фестивалът се провежда съвместно с Международно туристическо изложение „Културен туризъм”, Велико Търново, като двете събития се допълват и обогатяват взаимно.
След успешното си 10-то издание Международният Фестивал на Туристическия Филм –България „На източния бряг на Европа” получи пълноправно членство в CIFFT – Международния комитет на туристическите филмови фестивали със седалище във Виена
Тази стъпка в развитието на фестивала ще отвори широки хоризонти за изява на създателите и продуцентите на български туристически филми и реклами, както и за рекламирането на България като туристическа дестинация.


"Акцент-Д" - уеб дизайн